MYS!

Hej på eeeer! Skulle kommit upp ett inlägg imorse men jag glömde att publicera så det försvann. Men iaf, igår så var jag & mamma hemma hos hennes kompisar och deras barn. Sen var även mammas andra kompis, Pia där. Hon har bott i USA i California i 24 år så dom har inte träffats på fett länge, men nu är hon här i Sverige i tre veckor & åker hem på tisdag eller onsdag. Vi kom hem från Ola, hans fru & hans två barn vid typ... halv tre? Sen käkade vi frukost osv sen skulle hon åka till sin mamma så vid ett så åkte hon iväg mot stan. Nu sitter jag och mamma i soffan med täcke & Roomservice på tv. Haha vi är så jävla trötta nu så vi ska slagga en stund innan Navy CIS / CSI Miami börjar. Vi hörs sen, pusspuss! :)


Äntligeeen!

Äntligen säger jag bara! http://Blogg.se">Blogg.se har nu fixat alla buggar på deras iPhone-app. Jag hade ju problem med att jag kunde logga in och sådär men inte skriva inlägg för då stängdes appen ner helt, och så var de i typ 8 månader. Men nu är de löst & just nu skriver jag från mobilen. Så skönt! Nu kommer det ju självklart bli mycket fler uppdateringar på bloggen än förut, eftersom att de är så smidigt att blogga nu. Just nu sitter jag i soffan med min mami & tittar på Wallander.. Mysigt! :* Vi får höras sen, puss!


Godnatt!

Ska upp ganska tidigt imorgon och så, så ska lägga mig i sängen nu med datan och titta på film & sen sova. vi hörs imorrn! Puss ♥
 

sneakpeak bilder som kmr ~


Muu ~

 
 
 
 
 
 

Hej igen! Var fett längesen jag uppdatera men aa, it's summer bitches.
 
För typ nån vecka sen kom jag hem från Finnerödja. Jag var där med min syrra, hennes pojkvän & sen min syrras syrra, Jennelie hos Alexs mormor & morfar. Dom har en står gård med massa djur osv. Vi badade och bara njöt. Var verkligen skitkul där! Var ju där i påskas också som ni säkert kommer ihåg.
 
Sen har jag även vart hemma & lite överallt. Dom senaste dagarna har jag vart med massa kompisar i rosers ♥ bara kärleeek. Idag efter jag ätit frukost så smsa min syrra mig och fråga om jag ville gå på bio med henne.  Så jag fixade mig & sen körde pappa mig till tåget till centralen. Hon bor i stan så vi gick på bion vid Sergels torg :)
Vi såg Spiderman, hahaha fyfaan vad bra den var! Grym. Sen vid typ 5 när bion var slut så tåg jag tåget hem igen.
 
Imorgon ska jag till mamma så har skitmycket att fixa innan jag drar. Måste städa mitt rum och en massa för vid 1 hämtar mamma mig och då drar vi och solar. Sen imorrn ska vi till antuna osv osv. Berättar mer imorgon. Bilder kommer förmodligen då också :* Puss på er ♥