BARNVAKT

Shoo  :*
Just nu sitter jag i min kusins rum vid hans data. Jag snodde den en stund hehehehe. Min syrra är barnvakt åt dom så jag kom hit lite efter henne för att hjälpa till. Så nu är hon uppe och nattar Tilly och jag är här nere sålänge. Ska snart gå och möta tim &

HUND-FRISÖREN

Hej allihopa!
Jag är lite stressad just nu, har tusen saker att göra men same shit. Alldeles strax ska jag åka med Buster (min hund) till hundfrisören. Eller hon klipper inte bara hon badar, typ masserar lite osv. Buster brukar göra de var tredje månad eller beroende på vad vi har inbokat and so on. Han ska va där klockan fyra men de ligger inte i väsby så jag har lite bråttom. Haha när han kommer hem luktar han alltid så gott efter han badaaat för dom har typ hundschampoo och sånt. Love! ♥ Men iaf, senare ska jag hem till pappa så jag måste typ börja packa mina saker nu. Smink, data, kamera and stuffs like that. Herregud vad äre med min engelska? Jag blandar alltid när jag skriver. irriterande. -.- haha. hej. jag. har. tusen. saker. att. göra. så. jag. kan. inte. skriva. ord. och. punkter. längre. punkt.
 
Uppdaterar er när jag kommer hem!

JAG LEVER

Hehe ja de är sant. Jag lever? Jag har bara inte haft orken att uppdatera er. Jag var på landet i helgen med min pappa & vovven. Så mysigt! Mina släktingar och farmor & farfar har också landställe där så vi alla firade med varann.

Jag kom hem i söndags och då packade jag upp mina saker, tittade på film and so on. På måndagen sov jag till ett sen drog jag hem till mamma, där jag är nu. Jag är FORTFARANDE seg efter i tisdags på sjukhuset. Jag vet inte varför, men viruset är ju inte borta än och ja, jag antar att man kan va.. allmänt seg då? Jag blir lätt trött osv. Men anyway, dehär blir ett litet snabbinlägg. Syrran är här så jag ska sätta mig och titta på film med henne & mamma nu. Ciderhus reglerna blir det. Så sjukt jävla bra film! Såg på den i söndags också, men har verkligen inget emot att titta på den igen på så kort tid haha ;)


horses :)

 
 
 
 

SJUKHUSET 13 TIMMAR

Hej allesammans! :)
Jag har typ inte bloggat på jättelänge. Tre dagar eller nåt sånt? De har vart lite kaos, sjukhuset hit & dit osv. Tänkte berätta lite om det.
 
I måndags så sov ju Ida här och vi hade det supermysigt! Vi titta på film, käka gott och ja lite sånt man gör med yngre? Haha :) Sen på tisdagen så käkade vi frukost i lugnt och ro, sen kom min andra kusin, Isac, som ville bada med mig och Ida. Även fast det var typ 23 grader, svinkallt i luften och jag typ vägrade, haha men dom kasta i mig iaf :s Då kom min kompis Ajja (Alexandra) som skulle sova hos mig hehe. Sen vid fem gick vi och plåtade vid ett ställe ganska nära mig. Blev superfina bilder! När vi kom hem sen så var jag jättehungrig, och de var kycklingspett och ris som vi käkade. Skiiitgott jag typ drogade det. Men sen efter vi hade ätit så fick jag skitont i magen, kunde knappt gå haha och mitt humör blev... Kaos? Mer behöver jag inte säga haha.

Anyway, vi skulle gå till Ajja och hämta hennes datasladd, även fast jag hade sjukt ont i magen. Och hon tyckte jag var skittöntig som typ klagade och behövde stanna för att få luft. Vi kom hem till Ajja och hämtade sladden sen drog vi igen. Jag började få kramper i magen och kunde knappt stå, och jag kände mig yr, illamående och att jag snart skulle svimma. Så vi fick stanna i parken en stund, som ligger precis intill min granngata. Sen när vi är på min granngata så känner jag bara att liksom.. Okej, nu svimmar jag.. men icke. Men sen kände jag mig skityr och typ, medvetslös? Haha nejmen de va skitkonstig känsla. Typ en mix utav illamående, svimningar, kramper i magen, magont, hugg i magen, och knäsvaghet (inte så utan att knäna blir svaga så du inte kan gå). Ajja fick sen ringa min pappa akut som fick ta bilen och hämta oss. När vi är hemma tillslut så går jag och Ajja in i mitt rum och jag mår fortfarande lika dåligt. Sen kände jag att jag behövde kuta till toaletten. Och de gjorde jag. Jag spydde upp allt jag hade käkat. So nasty. Alexandra fick självklart gå hem efter det, fast det verkligen inte va menat så. Vi skull ju liksom ha världens mysdag, och hon skulle sova här. Men så blev det inte. Så jag låg i min säng och grina för jag hade så jävla ont i magen på höger sida, och min brorsa & pappa servade mig hela kvällen. Te, mat, osv. Jag låg i soffan sen hela kvällen med täcke, och kunde knappt röra mig. Helt sjukt. Nästa dag var de lite bättre men de var ändå inte borta helt. Mamma hade snackat med sin kompis som var sjuksköterska och hon sa att vi behövde komma in direkt för att de förmodligen var blindtarmen och då måste man typ operera. Vi kom in vid 19 och då fick vi sitta i ett väntrum, och hur kul tror ni de va? Fyfaaan. Skrikande barn överallt, tur att man hade telefon & spotify på mobilen. Det räddade min kväll. Jag trodde de skulle gå ganska snabbt i väntrummet på barnakuten, men tydligen var dehär en utav deras mest jobbigaste dagar på superlänge. De var JÄTTEmycket folk och dom hade för lite personal, så tiden gick skitsegt. Snigelfart, 0,0007km/h. Klockan halv två på natten fick vi komma in till en läkare. Då hade vi alltså suttit i väntrummet i sju & en halv timme. När vi fick vårt rum fick vi vänta ytterligare 30min innan läkaren kom. Hon skulle känna och klämma på min mage så dom kunde bedömma ifall att det var blindtarmen. Vid halv fyra var allting klart och vi fick åka hem, men inte stanna hemma så lång tid inte. Nej, utan vi skulle komma tillbaka vid 8-10 för mer prover. Så jag och mamma hade inte ätit sen frukost så klockan halv fyra på morgonen svängde vi in på donken. känslan att inte ha ätit ett riktigt mål på över ett dygn och sen får donken. BÄSTA FUCKING KÄNSLAN.
Sen upp vid åtta och in till sjukhuset där dom tog mer prover. De visade sen att de var inte blindtarmen, eller jo men de var typ ett virus på den eller nånting sånt, men de var inte så jätteakut så vi fick åka hem. Dock sa dom att om dehär händer igen med kramperna and so on, så ska vi åka direkt, i värsta fall med helikopter, till sjukhuset. Så ja, känner mig jävligt seg efter att knappt sovit 3 timmar. Vi ska till landet imorgon jättetidigt, vi ska åka typ halv åtta.. kommer fan inte orka. fml hahah. aja, nu ska jag packa till landet sen sova tills pappa och syrran kommer. Hon ska ha fest här hemma hos pappa i helgen så dom ska åka och handla osv :)
 
Hörs sen med lite bilder om jag orkar.. vi kommer inte ha någon internetanslutning på landet så måste blogga gärnet av mig ikväll :O puss puss bebos ♥

Ni måste klicka och lyssna!


Wow säger jag bara, här har vi en tjej med talang! Malin Stenemur, titta in henne! Klicka på bilden så kommer du till videon där hon sjunger :) peaceee

Right know ~


Just nu sitter jag & min kusin Ida i mitt rum och väntar på att maten ska bli klar. Hehe jag bloggar och hon laddar ner & spelar spel på min mobil. Hon ka sova här och vara här imorgon istället för att vara på fritids. Haha, sötunge!
Folk kanske undrar varför jag liksom umgås så mycket med henne och att hon är ca 4 år yngre osv, men grejjen är den att för mig är hon som en syster, så att jag är med henne är bara roligt. Sen är det väl alltid roligt att vara med nån i sin släkt? Hon är ju min kusin liksom :D

Så ikväll ska vi titta på film och bara mysa! Vi hörs sen! ♥


in the swingpark.





Modell: Ida Fotograf & Redigering: Jag

Här är två bilder från när jag och Ida var i gungparken i fredags. Fick jättefina bilder på henne och vi hade sjukt kul! :)

~ friday.







Blev sjukt ful på bilderna, men skitsamma. Miljön och hästen var fin så, kunde inte motstå att inte lägga upp den :)

My eventful day.. or not!


Min uppdatering har vart sämst idag. Hahah sorry for that.
Men jag kände mig skithängig idag, jag sov jättelänge, hade ont i halsen osv. Därav uppdateringen.


Har ialafall lyckats redigera lite bilder som kommer upp på bloggen nu de närmsta dagarna, så håll utkik! :)

TRÄNA



Nu ska jag gå ut till gymmet och träna, jag har gym hemmaaaaa. Världens bästa känsla haha.
Vet inte riktigt när jag uppdaterar för jag ska duscha efter och sådär, men ja, vi hörs sen ialafall. Puss! ♥

~ nydesignat ~

majaprinsessa

Detta lilla enkla gjorde jag till sötnosen Maja idag! Hon frågade mig om jag kunde göra en header till henne, sen bad hon mig bara att skriva Maja Berg på en bild, så hon skicka bilden via facebook sen fixade jag som hon ville. Och ja, hon ville ha de utsuddat och jag tycker faktiskt det blev riktigt häftigt. Eller vad tycker ni? ;)

Bra starta på dagen..

Haha typiskt mig. Jag hade ju skrivit i inlägget nedanför att jag skulle upp ganska tidigt, äta nyttig frukost & sen träna. Sen idag så blir jag väckt av att pappa kommer in i mitt rum. Jag hade ju ställt klockan på halv tio tänkte jag? Det visste dock pappa så när han kom in i mitt rum så frågade han varför jag låg kvar i sängen. Haha och jag svarade, men jag ska ju upp halv tio. Sen sa han ba.. men den är halv elva. Sen råkade jag somna om efter det, men vid kvart i gick jag upp och käkade frukost. Och det blev ingen nyttig frukost heller. Pappa, klantig som han är, hade glömt att ställa äggklocka så äggen var hårda vilket jag verkligen avskyr, så då orkade jag inte fixa de andra heller. Så det fick bli oboy & två ljusa mackor. Nu när tidsplanen och aaaalllt är förstört, så har jag ingen lust att träna just nu. Tror jag gör det ikväll sen och sen bara hoppar in i duschen. :) blir bäst så.

Nu ska jag fortsätta titta klart på min film som jag började med igår. Klockan var halv ett när jag började att sätta på den, sen typ somnade jag framför datan så då var jag tvungen att stänga av hahah.. ♥

SUMMERBURST

Yeaaah, jag sitter just nu med en smoothie i handen & tittar på Summerburst. Fast det är snart slut haha :)
Träningen gick faktiskt jättebra för att va första gången på väääldigt länge som jag tränar. Brukar bara göra några situps ibland typ när jag känner för det haha. Men jag cyklade 1 mil på 15minuter på träningscykel & sen chins i några minuter. Erkänn att jag är cok duktig! ♥ Börjar typ få magrutor haha, vill inte ha de men aa, va ska man göööra.

Nu ska jag lägga mig och snacka med lite boys, sen sova. Godnatt! ♥

Mysdag idag!

Jag kom hem från mormor vid typ halv fyra eller nånting sånt, sen dess har jag suttit med bilder & videos och jobbat. Jag tog ju 404 foton idag när vi var på "våran lilla utflykt" som jag berättar om HÄR.
Så på eftermiddagen när jag kom hem så öppnade jag mitt redigeringsprogram och sen började jag klippa ihop en video med alla bilder + typ 3 videos, från idag. Jag är klar men ska bara ta bort kamerastämpel på alla bilder, de tar typ 2min, sen är jag klar :)

Så imorgon får ni se både videon & massa bilder! Nu ska jag sätta mig och titta på film en stund innan jag ska sova. Jag hart även hållt på att skicka bilder till min moster Annelie idag, tror jag skickade omkring 160 bilder till henne via mejl haha. Mycket men de va värt allt slit & redigeringsjobb! Nu är jag ialafall klar så nu behöver jag inte tänka på det längre.

Imorgon ska jag upp ganska tidigt, eller tidigt och tidigt, jag ska sova ut lite så till typ halv tio. Sen gå upp och göra bra & nyttig frukost och efter de ska jag träna i vårat gym. Vi har ganska stor tomt så vi har byggt ett till hus på tomten där vi har gym. Så jag hade tänkt att träna lite där imorgon. Imorgon tror jag att updaten blir vid typ 12 eller nånting sånt kanske?! De ska ju typ regna imorgon så aa..

Men vi hörs, ska titta på film nu puss!




Jag imorse!

HOS MORMOR'

Hej allihopa! :)

Just nu är jag hemma hos mormor med min kusin Ida, som jag skrev om igår.

Vi har vart på Bögs Gård. haha vem fan döper en gård till nåt sånt? idjuuts.
Där fanns det kör, tjurar, höns (en höna hahahahah), kaniner, grisar, getter, hästar, ponnys osv osv.. jättekul :)Tog flera hundra bilder där också så det kommer komma upp här dom finaste, sen kommer jag även att göra en video där jag tar alla bilder & videos och göra det så lite snyggt. heheh..

Men aa, nu ska jag iväg till en park här i närheten där mormor bor och fota min kusin. Min egna lilla fotomodell ♥

Vi hör sen när jag kommer hem! Jag kommer hem vid typ halv fyra eller nåt sånt så vi får höras då, puss!


Dagens Outfit!





Uppdaterar er senare när jag kommer hem! Hejdå ♥

Min egna extra-syster ♥

Hellu! :)
Måste hoppa in i duschen nu snabbt och sen hoppa i säng, men idag har jag bara vart hemma och sen kom min kusin Ida hit också vid typ ett, och gick hem vid åtta. Folk kanske tycker de är lite wierd att jag umgås med henne för att hon är 8 (snart 9) år.. men hon är som en extra syster för mig och vi snackar om allt med varandra. Vem hon är kär i och vem jag gillar osv. Haha så gulligt att höra yngre när dom är kära, för man känner igen sig i exakt allt! Och om man typ blev tillsammans med nån i ettan så kramades man typ bara. Så töntigt men ändå så gulligt! ♥ älska barnkärlek haha!

Aja nu måste jag kila in i duschen och sen sova. Ska upp vid 7 imorgon och vid kvart över 9 så åker jag och Ida till min mormor, som aa.. är hennes farmor. Vi 3 ska typ besöka nån bondgård eller nåt, nånting sant sa mormor till mig på sms. Tar med mig kameran så jag kommer ta en massa bilder! Puss puss ♥


~ SMILEY ~








FYFAAAAN VILKEN KÄNSLA

Hej sötnosar! :*
Skulle egentligen bloggat igårkväll men de blev aldrig så då jag typ somnade? ahahah. Men ialafall..

IGÅR så började vi 10:20! Vi skulle samlas utanför pressbyrån vid station & sen ta tåget in till stan. Vi tog bussen till Cosmonova, så först när vi kom dit så fick man typ gå på naturhistoriska i en timme innan filmen började. Så jag och Clara gick runt där och kikade, var fett tråkigt hahah men aa.. Jag hade ju min Clara som räddning! ♥ Sen när Cosmonova började så skulle vi titta på någon som typ film med urtidsdjur, i 3D. Eller asså de var typ "hur livet var i vattnet" från typ 600 miljoner år bakåt i tiden tills nu. Den var ganska rolig :) Fast jag somnade i typ 20min av filmen haha. Bevis på att den faktiskt inte var så rolig.. Sen efter filmen så gick vi till Max vid kungsan och käkade. Vi satt där i typ en timme och under den timmen så åkte det förbi säkert typ sex stycken studentflak och vi vinkade osv när dom åkte förbi och då blev dom ÄNNU mer hypade där uppe haha. De bara rann öl från de, euw haha. Men tänk ändå, vilken fucking jävla känsla! Att ta studenten och vara fri, inte behöva plugga längre & gå i gymnasiet. Fyfaaaan, vill också ta studenten nu nu nu! Gaash hehe :$



IDAG så hade vi skolavslutning! Wehooo jag ee fri i två månader. Haha nejmen de var jättemysigt! Vi åt jordgubbstårta & drack saft i klassrummet o prata lite och sådär, sen gick vi ut på skolgården för att ha en gemensam avslutning med hela skolan. Så de var några som uppträdde o så sjöng vi. Sen fick alla alever en varsin heliumballong, antingen en blå eller en gul. Sen så skulle vi räkna ner till tre och sen släppa dom i luften, och de va så häftigt när vi gjorde de asså! Sen typ 20min efter de när de var slut så åkte jag hem och packade min data, kamera osv sen drog jag och min syrra, och hennes pojkvän, hem till pappa och var där en stund. Jag stannade dock här och ska va här tills på onsdag nästa vecka :) Jag låg och sola i flera timmar och jag somnade i solen så jag är fett brun nu. Wieee! Har värsta randen mihih ♣ kungligt!
Vid typ 18 så gick jag till stallet och mötte upp Emmy som skulle rida sin fina häst Ludde! Så jag och Buster (min hund för en som inte vet) gick bredvid och jag & Emmy snackade verkligen om ALLT. Killar, olika personer, hur vi har det hemma, osv haha. Var riktigt mysigt, bortsett från dom där äckliga jäklarna. MYGGEN! Vi red i skogen och jag hade shorts på mig. Haha lyckat -_- Sen kom jag hem vid typ halv nio och då chillade jag lite.



Men nu ska jag gå, klockan är typ 2? Så "idag" var egentligen igår, men skit it. Ni fattar! ♥

Pusspuss, hörs om några timmar :) ♥


Snart sommarlov!

Hej på er underbaringar!
Har inte  bloggat så mycket, mest bara lagt upp lite bilder men aa, ska försöka bli bättre. Hur de nu ska kunna gå...
I torsdags, fredags och även idag, hade vi som "temadagar" i skolan. De va om OS så vi gjorde olika grenar & stationer. Tipspromenad med frågor om os, måla flaggor, kasta hästko, köra person i skottkärra (?), vattensak, och så vidare. Ganska kul faktiskt :) mest chill hehe.

Vi har skolavslutning på onsdag. Vet folk som redan haft skolavslutning typ förra veckan, men de va ju ändå ganska dåligt väder så jag är glad att vi slutar på onsdag, dessutom får vi ju börja senare ;) men vi får lika långt sommarlov. Så ja.. men imorgon så ska hela klassen åka in till stan. Vi ska samlas vid station nån gång vid tio typ och sen ta tåget in mot stan vid centralen. Vi ska Cosmonova ÄLSKAAAA haha bästa som finns, sen så ska vi gå en liten stund i naturhistoriska också, som ligger bredvid. Sen efter det ska vi käka på Max! När vi käkat ska vi åka hem, dom som vill, och om man vill får man stanna kvar. Yippie haha.

Aja, måste gå nu!
Vi har förresten mammas kompis katt här som förmodligen ska para sig med Tindra. Gulligt! Båda är jättefina raser men Tindra är verkligen skitliten, asså jag lovar hon är typ.. dvärg? tänk er domdär små figurerna i rönja rövardotter när man var liten AHAHAHAHA. Typ så liten är hon. Så hur fan ska hon kunna ha några ungar? Jaja.

Godnatt bitches :*

~ Buster ~



resize images






SNABB INLÄGG

Hej finisar!
Jag har inte uppdaterat er nånting idag, men jag har iaf vart hemma från skolan idag.
Om typ en kvart så ska jag gå & möta Clara och Deniz.. för vi ska käka på pizzeria, mysigt! :*
Har inget speciellt på mig idag heller, mjukisbyxor, linne och en kofta. CHILL.
Jaja, nu måste jag fixa några saker här hemma sedan sticka. Pusspuss på er!


halvsuddig bild från i oktober förra året. byeee'

~ Please don't stop the music ~




BIG BROTHER FINAL

Sitter och tittar på Big Brother finalen just nu, så vi hörs imorgon nån gång. Pusspuss godnatt! :* ♥


Dåligt väder. Varför då inte passa på att vara lite kreativ?

Ja, som nog alla har märkt är vädret rent förjävligt idag haha. Usch.
Skulle egentligen gått på Väsbyfestivalen idag men de aldrig så.
Känns inte så kul att gå när vädret ser ut såhär liksom? så jag stannade hemma.
Under dom här 4 timmarna som jag nu varit vaken så har jag hunnit käka en god & nyttig frukost, städat rummet och dunkat musik, gjort en massa ärenden/arbeten på datorn.. och mer ska det bli!
För några månader sen fotade jag min bästavän & min kusin, och fortfarande så är alla bilder ännu inte redigerade. Blir sur på mig själv faktiskt, men jag har inte haft tid och orken att redigera alla bilder. På min lilla redigeringslista var det över 100 bilder som behövde redigeras.. BARA den gången.

Så nu när jag ändå inte har något speciellt att göra, så ska jag sätta på musik & redigera lite bilder. Eller lite och lite, det är ganska mycket jag missat att redigera så ska försöka hinna med så mycket som möjligt. Kommer komma upp ganska mycket foton nu på bloggen också! Efter att jag fixat alla bilderna ska jag nog ta och fota lite. Fast inne dock. Får försöka vara lite påhittig och hitta nåt man kan fota :)






ÄCKEL DAG

Hellu kära läsare ♥
Min dag har varit sämst. Haha nejmen vädret har vart skitäckligt, vi har vart ute hela dagen och lalalal.
Ialafall, idag i skolan så skulle vi har "orienteringsdag" som dom kallar det. Man orienterar (man ska hitta 25 kontroller inom 3 timmar) sen får man gå hem haha. Så imorse ringde jag Rasmus och stämde av med honom vart vi skulle mötas osv, sen gick vi dit till själva startplatsen. Våran klass skulle starta 08.50 men jag, Rasmus & Miriam fick starta tidigare. Det verkligen SPÖREGNA (säger man så hahahaha?) och jag hade liksom converse på mig. Vi hittade ganska många sen drog vi tillbaka till målet och sen hem. Asså jag driver inte när jag kom hem var mina converse alldeles genomblöta, mina strumpor var typ ett hav av vatten & äckel. Sen mina mjukisbyxor, jacka, tröja ALLT var blött. Så när vi var klara där uppe i Smedby så tog jag bussen hem till mamma, jag pallade inte gå till tåget och sen gå hem från tåget. Mina skor var så blöta att jag hade fått skavsår. Min mamma slutade tidigt så typ efter en timme när hon kom hem, vid typ 12, så skjutsade hon mig till pappa. Direkt när jag kom hem så a jag mig i sängen med varm Oboy och tittade på film. Mys! ♥
Ja sen har det inte hänt så mycket förutom att jag har bråkat med min kärlek, tittat på film, smsat med folk & lite sådär.Har redigerat bilder också, så alla som väntar på bilder. Lugn, dom kommer dom kommer! ;)

Nu ska jag fortsätta mysa med papi framför Let's Dance som går på fyran. De är ju final idag! Inte för att jag är något fan av programmet direkt, har typ sett det 2ggr i år.

Ska försöka få igång min Blogg.se - app också! Den har inte funkat på cirka 6månader och jag vet inte varför.

Jaja vi hörs lite senare, pusspuss! ♥