ÄGD


Hm, kanske dags att fixa naglarna snart igen ?

Ja, det var ju ganska länge sen jag fixade dom.
Fast är typ pank nu för jag har handlat så mkt kläder på sistonde så jag har ändå inte råd just nu. Men snart kanske?




Godnatt läsare ♥


Så jävla sann.




Hehe godmorgon allesammans! :) Just nu sitter jag i mitt rum och tittar lite bloggar.
Gick upp vid halv sju idag så jag har god tid på mig ♥

Anyway, idag efter skolan så ska jag bara ta bussen hem till mamma vad jag vet, om jag typ inte ska vara i centrum med Clara och dom.. har inte direkt planerat nåt haha. Men vi får se, tror jag bara ska hem.

Nu måste jag fortsätta att fixa mig, pusspuss!


Han är okej, men jag vill ha D I G.


Nyss kommit hem!

Jag kom från Rosershallen för en stund sen. Eller jag, Tim, Ajja & David var vid konstgräset där :)
Sen frös jag fett mycket för jag hade bara skinnjacka så jag drog hem efter typ en timme, och nu sitter jag och tittar på Big Brother i sängen ♥ Lml.



Vi hörs imorgon, pusspuss! :*


Nu har du blivit en ängel med vingar. ~



Igår var det dags att säga farväl till dig. Tårarna bara rann och kunde inte stoppas. Dom rinner nu med, jag saknar dig redan. Älskar dig min finaste lilla ängel! ♥ Du har rest världen över och fått uppleva & gjort så mycket roligt. En solstråle i min dag! ♥ Sov så gott där uppe nu, jag kommer tänka på dig ♥ R.I.P kommer alltid att älska dig! ♥


~ Dålig uppdatering ~

Förlåt så hemskt mycket för att jag inte uppdaterat sen i tisdags typ, sry babes ♥

Ialafall.. på onsdagen var jag i Kista med Clara typ hela dagen haha. Jag åkte vid ca elva och kom hem nån gång på kvällen. Jag känner mig lite smått pank nu - det gick åt över 1000 spänn i kista hehe :$ Eller, 700 men sen köpte jag en jacka jag hade hittat i Kista Galleria, i Väsby Centrum i torsdags så sammanlagt blev det typ 1200. Wää men jag hittade ialafall allt som jag sökte. Shorts, jeans, tröjor, smink mm :)

På torsdagen var jag i skolan som vanligt och den rullade på ganska snabbt haha hade skitkul ♥ efter skolan drog jag och Emmy till centrum för jag skulle köpa en ny jacka hehe, och sen kom Clara också. Efter jag vart i centrum ett tag så åkte jag och min syrra hem tillmin pappa för att hämta lite saker. Sen åkte jag hem till henne och sov för att sen gå på begravning på fredagen! Det var väldigt sorgligt men gick väl bra ♥

Och idag har jag inte gjort så mycket. Mest chillat, solat & fixat i ordning i mitt nymålade & tapetserade rum ;)
Skitsnyggt! ♣

Nu ska jag sätta mig och titta på TopModel Sverige & därefter Elsas Värld, på playkanaler. Har ju missat sammanlagt tre avsnitt :O hehe. Men jag uppdaterar imorgon babes, puss på er mina älsklingar! ♥


On thaaa iPhone







I skolan idag haha






Chacha bloggen!

Chilla, jag drev. Ialafall, jag kom hem vid typ 19 idag för jag var i centrum med Clara & Deniz. Eller först var det Clara, Deniz, Tomas, Emmy & Mana men sen var dom andra tvungna att gå så då hängde vi i gymnasiet och sen tagga vi till centrum :)  Det var kul och jag och Clara har fan aldrig skrattat så mycket i hela vårat liv, omg bästa haha (: Nu ska jag runda av och strax gå och borsta tänderna.


Imorgon ska jag & Clara åka till Kista typ hela dagen haha. Både jag och Clara har fett mycket vi måste köpa så att vi hade studiedag imorgon var mycket passande ;) Men jag vet inte, vi kanske ska till Väsby Centrum innan om Clara skulle köpa den där presenten till Linnea och hämta ut bilder.

Men vi hörs imorgon bitti bitches, bye! ♥


Jag kunde dö för dig, men nu är du död för mig. ~



Är i skolan nu. Uppdaterar er senare, puss


Black & White

Ja, så kan man kalla min lilla outfit som jag hade i lördags.
Hade bara svart, vitt & silvriga smycken på mig :)




Skinnjacka
- Kmr inte ihåg haha
Vit klänning med stickat mönster - H&M
Vita tights - H&M
Converse - köpta i USA
Halsband - Glitter

Sen ett par örhängen i silver som min farfar gjort åt mig! :) Han är silversmed så han har gjort många, sjukt fina armband, örhängen och halsband till mig.


Godmorgon soltrålar!

Hejhopp!
Jag håller just nu på att fixa mig, men jag tog en liten kort paus för att kunna skriva de här inlägget, känn er hedrade heheh..

Idag kör jag på min canada tröja eller hollister, har inte riktigt bestämt ännu. Men oavsett vilken utav dom jag väljer så blir det leggings till ;) Men jag har skitbråttom så jag hinner inte skriva mer nu tyvärr. För försöka mobilblogga under dagen om min Blogg.se-app för iPhone vill funka. Min håller bara på att lagga hela tiden. Ni får bild lite senare. Puss!


Old photo


Nyduschad & fräsch!

Hejsan sötnosar!
Jag kom för en stund sen ut från duschen, det var verkligen så skönt att duscha! Speciellt med tända ljus & släckt i taket. ♥ Nu har jag tagit bodybutter och lite andra krämer, och nu ligger jag och tittar på Big Brother i sängen & datan i knät. I pausen ska jag väl fixa mig så jag kan lägga mig helt och försöka sova sen efter BB. 

Imorgon ska jag gå till skolan som vanligt, och jag fick nyss reda på att jag kommer får göra omprov nu på fredag för att jag missade spanskaprovet förut. Inte nog med att det är på morgonen så är det KLOCKAN 07:30!! Fuck my life. Aja, skitsamma. Jag ska titta klart nu & fixa lite tidsinställda inlägg imorgon när jag är i skolan, sen sova.

Puss! ♥


VIDEON FRÅN FÖRRA MÅNDAGEN

Jo somsagt, i det andra inlägget som jag skrev på den här bloggen så skrev jag att jag kunde lägga upp videon där jag hade spelat in vad jag hade köpt på Eurostop i måndags. Så walla - här är den!


Hur mår ni idag ?


Godmorgon allesammans! ♥ Just nu sitter jag här i köket med laptopen och surfar lite. Jag är ju hemma från skolan idag för att jag är sjuk. Anyway, jag vaknade vid typ nio utav att Emmy & Clara ringer från skolan och undrar vart jag är. Då smsade jag med dom en stund för jag var ändå så pigg, och vid typ halv tio gick jag upp och satte mig vid laptopen. Mamma är hemma hon också för att hon är också sjuk haha, men hon ligger och sover nu. Jag ska väl väcka henne snart och göra frukost till oss! :)

Idag kommer det nog inte hända något speciellt vad jag vet! Typ vid fyra eller nåt så ska jag börja packa mina saker till pappa, dvs smink, kamera, laptop, skönhetsprodukter mm mm. Mina föräldrar är ju skillda så jag "byter" varje måndag ;p Sen vid typ fem så hämtar pappa mig & så åker vi hem till hans hus. Där måste jag plugga eftersom vi har nationella prov snart och sånt, sen blir det väl att ta en varm dusch & Big Brother.

Men nu ska jag väcka mamsen, pusspuss sålänge! ♥


Kvällsinlägg ♥



Hejsan på er! ♥
Ville bara skriva ett litet inlägg nu innan jag går och lägger mig. Bättre att uppdatera nu när man kan, än att det blir väldigt gles uppdatering ;) Jo som ni säkert ser är bloggen just nu under uppdatering och kommer bli klar någon gång nu i veckan. Det är även lite rörigt här hemma också. Inte på det sättet utan mer stökigt hemma haha för pappa håller på att måla och tapetsera om mitt rum så allt står huller om buller i vårat hus. Så vi ska åka till IKEA snart också trorja och köpa lite möbler och sådär. Jag har valt en superhäftig tapet. Det står olika länder och städer på den med vit bakgrund. Svårt att förklara den men ni får se sen helt enkelt.


Imorgon ska jag vara hemma från skolan då jag inte mår bra från i lördags. Både jag och mamma har typ någon form utav magsjuka eller typ magont haha, så i ska vara hemma imorgon för att inte smitta andra osv. :)

Men nu ska jag & min onda mage gå och få lite sömn så hörs vi imorgon med bra uppdatering!
Puss och godnatt!♥


MIN VECKA


Jo jag tänkte berätta lite om veckan nu som gått. Har ändå så tråkigt haha! :)

Så jag börjar med måndagen. Då efter skolan så åkte jag och mamma till Eurostop och shoppade lite. Jag gjorde faktiskt en video till er där jag visar vad jag köpt osv men den kan jag lägga upp lite senare kanske ;) Sen efter vi vart där åkte vi hem t pappa så jag kunde hämta min data, kamera och smink.

Sen på tisdagen efter skolan så var jag, Deniz, Mana, Emmy, Linnea B och Tomas i centrum. Sen efter ett tag kom även Emin och Rony :) Vi gick bara runt och chillade. Sen var vissa tvungna att gå vid typ 5-6 så då var det bara jag, Deniz, Clara, Emin och Rony kvar. För det hände en sak så Linnea gick hem sen och aa. Vid typ halv sju så gick vi på dragonvägen och sen till lekparken (Clara ville gå dit hahah) så då gick vi dit och då var ändå Emin tvungen att gå för han bor nära dit vi skulle så då gick han hem. Men sen vid lekplatsen så hade jag, Clara, Deniz och Rony fett kul hahaha mobbade vi är asså :* Sen gick Rony hem vid typ halv åtta och då blev det dött hehe. Jag och Clara tog 19:56 bussen hem sen och Deniz också (: Det var tisdagen hehe.












Haha Mana träffade tjejen i Shoobre :) ♥

På onsdagen hände inte så mycket. Vi var i centrum också och jag kom väl hem vid typ 18 or something, i don't give a fuck. Inte så mycket att säga om den dagen men den var bra :)

På torsdagen så hade vi friluftsdag så alla mina kompisar förutom Emmy och typ Rasmus haha, var nån annan stans. Vissa var och badade, bowlade, åkte skridskor med mera. Men jag var i samma aktivitet som Rasmus och Emmy så vi var tillsammans. Sen vid typ halv tre mötte jag & Emmy Deniz och Clara i gården och då chillade vi där ett tag. Vi fick vara kvar när dom hade stängt till och med, det var skitkul hahah ;) Sen gick vi till centrum och då kom Tomas på vägen också. Meeeen som vanligt så var han tvungen att gå typ efter en timme. Och Emmy också för den delen. Sen drog vi alla tre hem till Clara och var hemma hos henne en stund ♥ Vi drog till Abbes sen och käka pizza. Asså herreguuud vad vi skrattade, det tog typ 2 timmar för oss att käka upp en pizza. Haha nejmen vi hade så sjukt jävla kul vi 3 och det roligaste av allt.. Deniz spydde på pizzerian hahahahahaha asså omg bästa dagen på hela veckan! ♣ Jag kom väl hem vid typ 21 då eller nåt, inte vet jag. Deniz och Clara gick med mig ändå hem sen när jag skulle hem från Clara igen, hahah och påvägen tillbaka gick Clara och Deniz vilse !


Sociala nördar osv

Fredagen var jag med Clara, Tomas, Emmy & Deniz i centrum som vanligt haha. Centrum är mitt liv bitches! ◊
Nejmen vi chilladee som vanligt. Emma & Emma kom sen också. Så då satte vi oss vid China grejjsen där i mitten.. hände fett roliga saker i centrum asså. Men alla vi var typ hungriga så aa haha ♥
Kom väl hem vid typ samma tid som vid tisdagen också I think. Sen på kvällen kom min syrra Tiffany & hennes pojkvän Alex :)

På lördagen hände inte så mycket. Jag var typ bara hemma. Jag duschade osv sen på kvällen kom Alex & Tiffany och hämta oss för då hade vi tre (Jag, mami och syrran) blivit bortbjudna på tjejkväll hos våran kompis Lotta och hennes underbara dotter Melinda. Fast Lotta är typ mammas kompis men aa :) så vi kom hem vid typ ett.

Sen idag gick jag upp vid tio, åt snabbt frukost och sen kom pappa hit för han skulle hjälpa oss med att fixa min säng och sätta på sängben på den hahah. Sen åkte jag med honom hem till huset och då räkna vi matte en stund då jag har nationella prov på tisdag.

Det var typ det! :) Helt ointressant jag vet, men hellre att jag skriver än att folk ska tjata på sånt. Hehe men nu ska jag fixa lite annat, pusspuss!


Ny blogg igen!

Shoo & välkommen till min nya blogg! :)
Kommer börja blogga här nu då jag tröttnade på min andra blogg.

Så ja, här är min nya blogg framöver!

Bloggen är fortfarande under renovering så ni vet..