Tror du på kärlek vid första ögonkastet, eller ska jag gå förbi igen?

Här är ett foto jag tog i torsdags när jag var ute och fotade Lillen i skogen. Han är våran utekatt! :)
Kommer massa bilder på både han och de andra katterna, fast nån gång denhär veckan. Kan inte riktigt säga när då jag har ganska mycket att göra. Lillen är den enda av mina katter som jag faktiskt får bäst fotobn på, för han är så stillsam och lugn haha! Jaja, resten av bilderna på han kommer senast torsdags tror jag. :)




BIKININ JAG KÖPTE

Nedanför ser du hur hela bikinin ser ut. Jag kunde dock inte ha nederdelen så jag köpte bara överdelen för jag har en annan underdel hemma som passar :)



Centruuum

Hej finisar!
Tänkte berätta lite kort om dagen. Skolan gick jättebra idag och för en gångs skull va de skitkul! Vi fick missa slöjden och ha mera no istället, sen sluta :) Så efter skolan så gick jag och Emmy till centrum där jag sedan mötte upp min mamma också. Jag behövde köpa lite nya saker, framförallt en bikini! De jag fick medmig hem var en bikini, en bandeau, en concealer, en zip-tröja, mys-shorts (?), och lite strumpor haha ;) Kan försöka lägga upp bild imorgon eller nåt. Jag skulle ju egentligen ha åkt hem till pappa idag men de blev inte så pga av att jag inte orkar ta tåget imorgon bitti. Pappa brukar alltid skjutsa mig. Heheheheh.. :$ Så ja, men jag åker dit imorgon istället! Nu ska jag fixa mig och sen lägga mig, pusspuss och godnatt!


Make it more yellow!










~ Such a sunny day bitches ~

Godmorgon allesammans! Just nu sitter jag här i mitt kök med datorn och käkar frukost. Mysigt! Kände för att uppdatera er såhär på morgonen så ja, varför inte? Jag startade laptopen och skriver nu dehär till er. Känn er hedrade

Idag är det ganska soligt så jag kör på shorts idag! Så skönt nu när sommaren är här och de är varmt :)
Bild på shortsen ser ni nedanför. Dom kommer från Cubus förresten! Superfina! Jag kör ialafall på Cubus-shortsen idag med en USA t-shirt från ginatricot som jag köpte i våras. Till de blir de vita converse & ett par solglasögon med kedja. De kanske låter konstigt dedär med solglasögonen men de är sjukt snyggtoch passar till allt! Dessutom höjer de upp outfiten mycket mer :) sånt gillar vi!

Vi får höras under dagen eller ikväll mina sötisar, pusspuss! ♣

Update: Ja som ni kanske har förstått vvar detta tidsinställt, för de var inte alls soligt idag! HAHA :$



Shortsen kostade 149kr och kommer somsagt från Cubus!

Godnatt!

Nu hade jag tänkt att lägga mig faktiskt. Faktiskt och faktiskt, klockan är halv ett hahahahahaha orkar inteee.
Bara så alla vet, en sak jag älskar med att blogga är att jag kan sitta i timmar och skratta hur jag skrivit ibland asså. Hahaha ni fattar inte, jag vet :$

Imorgon (alltså idag) efter skolan så ska jag & min söta mami åka till centrum. Jag behöver en ny bikini, nytt smink, tubtoppar and so on, så vi ska åka ner en sväng och se vad vi hittar. Hittade en jättefin bikini inne på h&m förut när jag tittade på internet, som jag tänkte prova. Då hittade jag även på Kappahl's hemsida, en jättefin avslutningsklänning. Vit och blommig. Superfin, och den köpte jag faktiskt när jag och min syrra var i Kista föraa veckan. Very nice bajs.

Nemen hörrö ni... nu ska jag sova. Godnatt söta små läsare! ♥


Packar!

Håller på att packa lite smått. Ska ju till pappa imorgon, så de är inte så mycket jag behöver packa direkt. Men kameran, datorn, några klädesplagg, smink osv :) Hahah brukar vara ganska snål med allt annat.. men jag har packat ner 12.. TOLV LINNEN?! HUR ORKAR JAG?! Haha, linnen behöver man alltid. Speciellt när man ska ut på landet, vilket man ska på fredag ;) där har ni min lilla & vackra bortförklaring till mina linnen.. hehe.

Är typ klar med packningen nu men nu ha jag några tal kvar på min matteläxa också. Kul Alice, skitkul.
Så jag kommer komma i säng typ halv ett. Hehe! Ett av mina fullinnen ↓





KONSERT

Hej allihopa!
Jag kom nyss hem från Uppsala. Jag har vart på en underbar konsert, DeVisa heter dom som sjunger. Superduktiga som vår klass träffade i Falun på en klassresa hehe. Jag, mamma, Linnea & Joel mm åkte in vid typ halv två och fikade lite och för en halvtimme kom jag hem typ.

Nu ska jag ladda upp med some food och mys med mami sen kommer min syrra och hennes franska vän hit till oss. Måste prata engelska då, hur nu de ska gå... haha.
Superfint väder idag också!

Ska äta nu, så tjingeling!

Loreen, due så jävla grym! Kärlek till dig asså ~

Någon mer än jag som såg ESC 2012 idag? Okej, typ halva sverige såg haha. Sweden is the winner of eurovision song contest 2012 and i'm so proud of her and her team. hell yeah! /hejdå min fina engelska.

SOVER BORTA INATT <3

Hej finisar! Allt bra med er? Här är allt bara bra :)
Känner mig typ väldigt haypad här.. haha. Nejmen Loreen har ju vunnit hela fucking Eurovision Song Contest! Så sjukt stort, stolt svensk hära ♥ Klockan är ju ett på natten just nu, haha, men jag och mamma är hos typ, hur ska man säga, min familjs kompisar? Asså våran familj känner deras familj. Ja, ni fattar nog haha. Vi kom hit vid halv fyra eller något sånt och vi har haft det supermysigt! egentligen skulle de vart vi (jag och min mamma), Lena, Theo, William och Stefan men Stefan har följt med William på hans klassresa så de blev som en liten tjejkväll idag då, förutom Theo hehe. Han är 5 år men vi funkar bra ihop. Bara jag hoppar studsmatta med honom & han får spela på min mobil så är han jättenöjd. Haha min sötnos de ♣ vi ska sova här förresten.
Sen imorgon vid ungefär tre så kommer jag och mina två kompisar Joel och Linnea åka in till stan och se på en konsert som Devisa gör. Dom är sjukt bra! Våra föräldrar ska typ med också.. kuuul hihoheha. Så imorgon vet jag faktiskt inte hur uppdateringen blir. Idag innan vi åkte hit så skulle jag egentligen ha gjort några tidsinställda inlägg till er så bloggen skulle ha uppdaterats medans jag var här idag just för jag inte visste hur de blev mitt internet och så. Min blogg.se app för mobilen är ju fuckad och har vart det i typ 7 månader nu så jag kan inte blogga från mobilen lika lätt tyvärr. Men ja, jag hann aldrig med att göra dom där tidsinställda inläggena för jag hade så bråttom. Duscha, fixa mig, välja kläder, packa ner smink, kläder, saker till imorgon osv osv så de blev lite rörigt och stressigt i slutet. När jag väl hade satt mig i bilen och hade börjat åka så kom jag på, ba faaaan, jag glömde ju skriva inlägg på bloggen -_- men aja, ni får nöja er med dehär inlägget och några till typ <3
Nu ska jag dra men vi hörs typ, om en stund? hahah puss på er bebosar <3

Flower Power!



Ja, nu när sommaren är här blir de lätt så att de blir ganska mycket blombilder på bloggen *hehe*
nejmen jag älskar verkligen att fota blommor.. så ja :)

Don't wake me up ~








~






~ Summer summer summer ~

Herregud så varmt de är säger jag bara! Typ 22 varje dag ju! Happy girl here hehe (:
Har inte så mycket tid för bloggen just nu för... man vill ju vara med kompisar och vara ute i solen så mycket som möjligt! Men mitt fotosug har verkligen kommit tillbaka och jag fotar varje dag så oftast så uppdaterar jag med bilder bara c: sen ppå helgerna blir de nog lite mer inlägg, beroende vad som står på schemat.

ialafall, jag var ute och fotade lillen för ett tag sen.
jag ska hoppa i badet nu men efter de hade jag tänkt slänga upp lite bilder om jag hinner.
ska titta på big brotther också. och juste! jag ska ta brun utan sol hehe... att vara liiite brunare skadar väl inte, eller? ;)

Jaja vi hörs snart, pussar och kramar! ♥

~ FOTAT IDA







Här är tre foton på när jag fotade min kusin Ida för några veckor sedan. Jag är med henne nu faktiskt hehe ;)
Hon är åtta år men konstigt nog är hon faktiskt jätterolig att va med. Vi brukar göra allt möjligt hehe! Men ialafall, ikväll ska vi titta på film & bara mysa. Vi hörs imorgon nån gång! Puss bebos ♥

IKVÄLL

Ikväll kommer bilderna på när jag fotade Ida, så håll utkik hehe (:


I LOVE YOU, UNDERSTAND THAT?




YELLOW










BUSTER

Buster njuter verkligen av att få vara ute på tomten haha :*
btw bilderna blir i sjukt dålig kvalite..










Sunny day!

Det är faktiskt skitfint väder idag så jag ska ut & fota och sen sola lite, därför blir uppdateringen lite kass men jag har gjort tidsinställda inlägg på bilderna jag fotade igår. Exempel neeeedan ;) Puss!





LOVE





Gaaah något jag är svag för är kalaspuffar asså, haha så jävla gott! Vet inte varför men jag äter alltid de mer på sommaren typ? HAHA (:

SUNNY DAY

Hej allesammans!
Efter min senaste uppdatering igår så var jag knappt inne. Jag låg ute och sola i det fina vädret i flera timmar, så mysigt verkligen! ♥ Sen typ var jag lite med min hund, käka middag osv. Sen har jag suttit i flera timmar och redgierat en massa bilder från två plåtningar jag hade med alexandra och ida förut. Jag blev nästan klar. Sen sprang jag även runt som en tok i typ en timme och leta efter mitt minneskort och min laddare till min kamera, sen när jag letat jättelänge & slutligen ringer till mamma så hade jag ju sjääälvklart glömt den där. Men pappa ska hämta de imorgonbitti ;)

Vi får höras sen! Ska titta på big brother nu och göra frukost, pusspuss! ;*


Godmorgon!

Godmorgon allesammans! ♥
Hoppas allt är bra med er.

Jo jag gick upp för ungefär en timma sen och sitter just nu och tittar tittar på Big Brother på datan samtidigt som jag äter frukost. Jag missade gårdagens avsnitt så jag tittar på de på Tv4Play. :)

Igår tänkte jag uppdatera väldigt mycket faktiskt, jag hade lite planer på lite roliga inlägg osv men de blev aldrig av. För igår så var vi tvungna att åka akut in med våran hund Buster till djursjukhuset. Han var jättehängig och försökte gömma sig osv när vi var hemma så dom på djursjukhuset bad oss komma in ialafall när han blev jättesjuk. Dom där sa att han hade fått i sig nåt slags bekämpningsmedel som var supergiftigt och om de spred sig till lungorna så var chansen ganska liten att han skulle överleva :/ några timmar efter han kom hem igen så blev han sämre.. men nu imorse verkade han ganska okej så han får följa med pappa på jobbet så får dom vakta honom. De är ialafall bättre än att jag måste springa till tåget med honom om de händer nåt haha. Så nu vet ni alltså hur läget är och man vet aldrig vad som händer. Ta vara på dom ni har & ta inte för givet att ni kommer leva med dom ni lever med, livet ut. ♥

Nu ska jag fixa lite här hemma sen leta rätt på mitt minneskort & laddaren till kameran. De verkar vara spårlöst borta? Jaja vi hörs senare gullungar, puss!


BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Har kommit hem från mormor och morfar nu, eller... jag kom hem för typ 6 timmar sen haha men jag har inte kunna blogga för jag har gjort massa annat. Planterat blommor med mami, badat, städat mitt rum oand so on ♥

Hinner verkligen inte uppdatera mer för jag ska upp tidigt imorgon så jag måste lägga mig snart, men vi hörs pusspuss bebosar!



Bild från igår hos m & m ♥


M & M

Heii finisar!

Just nu sitter jag i min mormors och morfars vardagrum och slappar lite.
Jag åkte och sov här istället för hos pappa! ♥ mysigt, både jag och mormor är förkylda hahahah men mamma köpte nässpray idag på ica så jag är nt lika förkyld nu som idag på dagen :)
Iaf efter att jag käkade lunch så tvättade jag håret & sminka mig, sen drog jag till m & m ♥ fast aa.. jag och mamma köpte godis innan också. yummie!

Så nu sitter jag här med mormor och morfar och myser i soffan och tittar på tv, käkar godis & så smsar jag :*
Ska strax lägga mig heheh.. puss!



Bild från när jag fotade min finfina kusin Ida! ♥


SJUK TJEJ HÄRA

Hej allesammans! :)
Väldigt längesen nu faktiskt, men har haft mycket att göra.
Vi har ju haft konsert och sånt nu så har vart mycket. Fixa kläder, öva in låtar, repetitioner osv.
Vi hade två stycken, en vid 18 och en vid typ 19 eller nåt sånt.

Igår när jag var med Linnea så kände jag att jag började bli sjuk, för jag var skitsnorig och jag trodde först att det var min allergi som hade brytits ut, men sen var jag snorig och hade ont i halsen hela kvällen och idag på morgonen. Så vi får se hur det blir.. min mamma ska på eventmiddag med sin kompis Maria ikväll så jag ska sova hos mormor eller pappa, orkar nt sova hos någon kompis med den här förkylningen.. :$

Men vi hörs sen! Puss :)


Heii heii blöggen ♥
Hehe för typ 2 timmar sen så kom jag hem från stallet. Jag var med Emmy, hon har ju häst så jag hängde med :) Det var skitkul, jag fick rida också... asläskigt!:o

Måste sova nu men bilder kmr imorrn!
Puss heidooo :*


FEKKE

Shoo bebos :*
Jag har inte kunnat uppdatera nånting för jag har haft mycket att göra. Repetitioner inför konserten, läxor osv :)
Konserten är nu på tisdag så kommer inte kunna uppdatera så mycket då heller. Måste fixa kläder & öva på låtarna. Haha kan typ ingen låt men jag bryr mig inte heller. Musikklass är dötråkigt. Wääh. De enda roliga är rasterna haha? de tycker nog alla.

Sämst jag är asså, jag sitter forever alone i mitt rum och käkar ägg hahahaha, nyss snackat med Emmy i phonen :)

Jo juste, min brorsa hade fest igårkväll här hemma så jag la mig vid typ 4, så är rätt DÖD NU. Har fortfarande på mig sovkläder och klockan är fan snart fyra hahaha -_- men gick upp vid halv ett sååå.

Anyway nu ska jag ut och sola & lyssna på musik. Uppdaterar ikväll bitcheees puss puss på er :*