Haha fan också!

Att passa kusinerna i lördags gick bra. De var ju mest mamma som passade dom men jag busade med tilly och lite så. Sen vid typ 7 så gick jag, Tim (min andra kusin som är jämngammal med mig) & Alexandra till laggen för att käka pizza. Där mötte vi Anny så vi var med henne några timmar, typ till halv elva. Vi var ute sen gick vi hem till Alexandra en stund & sen vid typ halv ett drog jag och Tim t han igen.

Sen i söndags så drog jag in till stan vid telefonplan till min syrra. Hon har köpt ny lägenhet där, skiiiiitfin verkligen! Sen slinga & klippte hon mitt hår eftersom hon är frisör. awesome!

JUSTE! Där på lördagen när vi var med Anny så kraschade min mobil. Jag gav Ajja (Alexandra) en bitchslap sen skulle hon göra tbx & då sträckte jag upp min arm som försvar sen slog hon till armen och då flöööög min mobil ca två meter upp i luften och sen typ 4 m åt sidan och sen gled den mot asfalten, så skärmen är spräckt! LYCKAT ALICE. heheh (y) den ska in på lagning om några dagar.


Barnvakt! ♥

Shoo alla snyggingar!
Igårkväll gick jag ocxh la mig vid typ halv tre eftersom att melinda & dom var hos oss.
Sen imorse hände typ inget speciellt, bara chill.
 
Just nu sitter jag i Tims rum & bloggar hehe. Tilly sitter i mitt knä och väntar på att maten ska bli färdig snart. Uppdaterar er senare elr imorrn, puss ♥
 

Dettaärminfinfinarubrik!

Hej allihopa! Ja vet jag är fucking kaaass på att uppdatera er men istället för att lägga massa tid på att hålla bloggen igång så har jag njutit av dom sista veckorna på dehär sommarlovet. Jag har haft så sjukt jävla kul! Vart med massa kompisar, vart på landstället, gjort massa saker osv osv! Förra veckan så var jag me lite kompisar sen på onsdagen åkte jag till Täby centrum med syster för lite syster-shopping! Alltid lika mysigt! <3 sen på torsdagen så åkte jag till kista centrum med Clara, hittade en tröja & ett par skiiiiitsköna mjukisbyxor, rosa heheh. Sen på fredagen mötte jag upp Alexandra vid typ tolv och så var vi med massa kompisar i några timmar. Sen på kvällen vid 22 så åkte vi till mitt landställe & Alexandra följde med. Var skitkul! Vi gjorde inte så jääättemycket. Iaf, sen åkte vi hem på söndag precis innan os-finalen i herrhandboll. 16 typ :)
Sen vid 7 mötte jag upp Ajja igen och vi va med kompisar till typ tolv på kvällen sen så gick jag hem. På måndag va ja ute hela dagen sen på kvällen skulle jag + 2 killar tälta på min baksida så jag kuta till affären typ 5min innan de stängde. Och vi hann! Vi köpte dricka, godis & chips. Sen på kvällen titta vi på film och myste haha. På tisdagen åkte jag till mamma sen onsdag åkte jag till Uppsala t kompisar och lalalalal.

Just nu sitter jag på balkongen med Melinda, Lotta & tiffany och mami. Vi bjöd dom på middag :) Så vi sitter på balkongen nu och snackar & myser! <3


Längesen!

Hej alla!
Jag har inte kunnat uppdatera er på skitlänge, har vart med massa kompisar osv så har vart rätt tight. Förra veckan var jag på landet med papi & hunden. Vi har plockat körsbär och 5 liter blåbär på typ 45min. awesome. Vi var där hela veckan och kom hem på söndag kväll. Vi svängde in på donken haha för att vi var så hungriga så typ halv elva kom vi hem. Sen nu i tisdags så sov Alexandra hos mig, vi hade skitkul verkligen! Haha vi var ute fett sent på natten och gjorde massa saker så polisen kom o allt. Sen har jag vart med massa andra, vart hos mormor & solat haha, osv :)

Nyss var jag med Linnea. Vi hade feeeett kul vi gick på långpromenad till Clara sen följde vi med henne t bussen o allt, sen gick vi vidare & satt i carre-parken i över en timma. Sen vare fett varmt så vi gick och köpte glass. Hehehe (a)

Om typ 10min ska jag åka till våran familjs kompisar eller hur man ska säga. Så jag har jävligt bråttom och måste fixa mig skitmycket. Men aa, uppdaterar er ikvväll puuuuss